Oldtimer Budapest Programcentrum

Rendezvények, örömautózás, élmény transzferek oldtimer autóval

2024. 5. 17, péntek - Ma Paszkál napja van.

Gyertyafényes-kandallós meghitt esték arisztokratikus hangulatban

Szeretné igazán emlékezetessé tenni kedvese számára azt a „nevezetes” napot, alkalmat? Utazzon a kor technikai csodájának számító Citroën Traction Avanttal Nógrád hangulatos tájain, helyezkedjen bele az 5 csillagos eleganciával és kiváló ízléssel kialakított Prónay kastély milliőjébe! érezze a kandallóban ropogó tűz melegét, kóstolja végig a birtok és Magyarország legkiválóbb borait, hagyja szétáradni szájában a séf különleges főztjének ízeit! Élvezze a gyertyafényes vacsorát, másnap a modern wellness minden lehetőségét, a kastély vendégszeretetét!

Programunk részletes leírása:

A program kizárólag előzetes megrendeléssel, foglalással szervezhető meg. Kiindulás és érkezési pont: Budapest területe. Ettől eltérő kiindulási pont esetén külön kalkulációt készítünk Önnek.

Előre egyeztetett időpontban (kora délután) előre egyeztetett helyszínre korhű (’30-as, ’40-es évek) egyenruhájában privát sofőr érkezik a vendégekért lakkfekete-króm Citroën Traction Avant luxus limnousinnal (1934-es modell). A vendégeket fogadja, az autót bemutatja. Utazás Budapestről Alsópeténybe Nógrád dimbes-dombos, erdős tájain (54km, kb. 1 óra 20 perc).

Érkezés az igényesen felújított barokk Prónay kastélyba. Érkezéskor koccintás a ház borával a kastély alatt húzódó pincében, ismerkedés a Prónay család és az épület történetével, majd az előzetesen kiválasztott lakosztály vagy szoba átvétele.

A szobába bekészítésre kerül az érkezéskor megkóstolt „ház bora”. Lehetőség a wellness szolgáltatások igénybevételére, az út fáradalmainak kipihenése, felkészülés a vacsorára. Este a kastély barokk főépületében, a felfűtött kandallós Prónay teremben gyertyafényes, romantikus vacsora, kizárólag az Önök számára.

A vacsora menüje: előzetes egyeztetéssel 3 fogásos menü.

A vacsora után éjszaka a kastély választott lakosztályában vagy szobájában: a választható lakosztályokat és szobákat az igények ismeretében tudjuk megadni.
Másnap villás reggeli a kastély főépületében. Reggeli után wellness lehetőség, majd délben elutazás egyenruhás, privát sofőrrel, oldtimer luxus limousinnal Budapestre, a kiindulási helyre.

Részvételi díjak: 

Nagy kastély lakosztályában: 168.000.-Ft (2 fő számára)

Kis kastély lakosztályában: 158.000.-Ft (2 fő számára)

 

Választható lakosztályok, szobák:

 

Egyéb, kiegészítő programlehetőségek:

Vadles program:
Programunk előjegyzéssel vehető igénybe. Programunk során vendégeinkért traktor érkezik utánfutóval, melyen szalmabálán ülve „döcögünk” ki az erdőbe vadász/vadőr kísérőnkkel, aki az erdő és az ott élő állatok nagy ismerője. Nógrád erdői különlegesen gazdagok vadakban, melyek szelídek, így testközelből láthatók. Az embertől már nem tartó állazok (őzek, szarvasok, vaddisznók) seregét nyílik mód testközelből, mégis biztonságos körülmények között, természetes élőhelyükön megtekinteni.

„Boszorkány kurzus”:
„Fűben, fában az orvosság…” kántálja a Ludas Matyiban Biri néne, a vajákos asszony. S hogy mennyire igaza is van, erre mostanság ébredünk csak rá ismét. A kastély egy meghitt sarkában beszélgetés Ildikóval, aki a gyógynövények, teák nagy ismerője. Ismerkedés a környéken fellelhető gyógyító hatású növényekkel, majd közös könnyű erdei séta, melynek keretein belül magunk tanulmányozhatjuk és gyűjthetjük be mindazon növényeket, melyekre szükségünk lehet.

További információ és regisztráció: Tanács Gábor gabor@oldtimertravel.hu 06-30-9992858