Oldtimer Budapest Programcentrum

Rendezvények, örömautózás, élmény transzferek oldtimer autóval

2022. 7. 2, szombat - Ma Ottó napja van.

Ki ne hallott volna Al Caponé-ről, az első számú közellenségről?
Ki ne ismerné a róla készült filmeket?
Ki ne vágyna titokban mindarra, ami számára mindennapi valóság volt?

Miért ne próbálnád ki, milyen lehetett egy korabéli luxus limousinnal beállítani, az általa is használt fegyverekkel „aprítani”, aztán szivart szívni, whiskey-t inni?

Program:

Lakkfekete,( ’30-as évek modellje: Citroen Traction Avant) oldtimer luxus limousin érkezik privát sofőrrel a megadott helyszínre (munkaidő végén munkahelyre, stb…). Élménytranszfer némi feltűnéssel, kíváncsi és csodálkozó tekintetek kereszttüzében  Budapest  utcáin a „tetthelyre”(Budakeszi lőtér, fedett, fűtökk klub szobával, fedett lőállásokkal, de szabad téri lőtér).  Welcome drink (ezúttal még alkoholmentes) sörrel, majd „eligazítás (rövid biztonsági oktatás) a nagyfőnöktől”. Aki nem tud lőni, megtanítjuk, aki tud, azt leteszteljük!

A fegyverek szemléje és választása: kinek-kinek mi a „stílusa”: Smith&Wesson, Taurus és Colt revolverek (0.22-es, 0.38-as, 0.357-es, 0.454-es) és félautomaták: MCM, Glock, Heckler&Koch, Desert Eagle,  karabélyok: M4, 0.223 és 7,62X39, AK/VZ és sörétes puska: Remington 870, ki hogyan szereti. A választás után „aprítás”: azaz megnézzük mit is tudnak ezek a vasak. Pusztuljon minden, ami szembejön! Telefonkönyv, sörös doboz,  lőlap, anatómiai (zsarut imitáló) lőlap…Ha már tudjuk, mire jók ezek a kütyük, megnézzük, ki az igazi „villámkezű Joe” a csapatból (rapid shooting: közeli, támadó alakot imitáló lőlapra sípszóra induló verseny, csak a meglévő találat és a gyorsaság számít) és ki az igazi hidegvérű, precíz mesterlövész (pontlövészet 25 méterről). Kipróbáljuk, milyen is a “behatoló egység” élharcosának életérzése, kézben a sörétessel, mozgásban  küzdve le a célokat. Akinek van kedve, összemérheti tudását egy országos bajnok tudásával ott és akkor, mert mondani bármit lehet…de a lyuk a papíron és az óra magáért beszél!

Mikor mindent szétlőttünk, a fegyvereket letesszük, és szivarfüstbe burkolózva egy-egy whiskey kortyolgatása közben kellemesen lelazulva  kiértékeljük ki mit lőtt, és a legközelebbi akciónál ki mire lesz használható. Bizonyítékokat nem hagyunk magunk után: így a rommá lyuggatott lőlapjainkat (emlékbe) magunkkal visszük, sofőrünk pedig oldtimer autónkkal hazaszállít minket.

Létszám: 4 fő (max. 2X4 fő)
Időpont: igény szerint, előzetes egyeztetéssel
Helyszín: Budakeszi lőtér
Időtartam: kb. 2,5-3  óra+ transzfer (transzfertől függően)

A program ára tartalmazza:

 • Az oldtimer transzfer szolgáltatás Budapest határain belül oda és vissza privát sofőrrel (egy kijelölt indulási helyszínről a lőtérre és ide vissza)
 • A lőtér használatát (lövészetvezetővel, szem-és fülvédők használatát)
 • Fegyverbérleti díjat valamennyi használt fegyverre
 • Lőszer díját (fejenként 70-70 db lőszert vegyesen 0.22-es LR, 9 mm-es para, 0.38-as, és 12/76-os sörétes lőszerből)
 • Felhasznált célokat (lőlapok, fém célok)
 • Welcome drink alkoholmentes sört
 • Falatkákat, üdítőt
 • 1-1   szivart fejenként
 • Whiskey-t 1-1 pohárral
 • A teljes jogi, törvényességi, és szakmai hátteret (képesített lövészetvezető)

Részvételi díj

 • 1 fő esetén: 63.500.-Ft
 • 2 fő esetén: 85.500.-Ft
 • 3 fő esetén: 107.500.-Ft
 • 4 fő esetén: 129.500.-Ft

 

Figyelem: programunkban marketing szempontok miatt “gengszteres” megfogalmazást használunk, de programunk kizárólagos célja a sportlövészet dinamikus -IPSC- szakágának népszerűsítése.