Oldtimer Budapest Programcentrum

Rendezvények, örömautózás, élmény transzferek oldtimer autóval

2023. 5. 30, kedd - Ma Zsanett, Janka napja van.

Esküvő, kiegészítő szolgáltatások, egyedi kérések esetén bérleti feltételek
(pozíciószám: ER1)

Autó: Citroën Traction Avant 1954 limousin, lakkfekete-króm
Személyzet: 1 fő sofőr

Budapesti helyszín esetén:

Óradíj: 15.000.-Ft/óra, de minimum bérlési időtartam: 4 óra (kiállás nélkül), mely tartalmaz maximum 50 km futás teljesítményt.
Egyszeri kiállási díj Budapest területén belül (kötelező): 5.000.-Ft

Nem budapesti helyszín esetén:

-Kiállási díj: a megadott helyszín alapján külön kalkulációt adunk. Az autó extra kiállására üzemanyag költséget és esetleges úthasználati díjat számítunk csupán fel. Autónk az ország egész területén vállalja esküvői szolgáltatások lebonyolítását.
Óradíj: 15.000.-Ft/óra, de minimum bérlési időtartam: 4 óra (kiállás nélkül), mely tartalmaz maximum 50 km futásteljesítményt felár nélkül.

Rendelhető extrák:

Figyelem: Az autó oldtimer autó, így előfordulhat meghibásodás. A program közbeni esetleges meghibásodásakor a sofőr törekszik a hiba elhárítására, amennyiben ez nem megoldható, a program arányos részvételi díja visszafizetésre kerül, és az ügyfelek  célhelyre történő el-illetve visszajuttatásáról cégünk taxival, vagy egyéb, a törvényekben körülhatárolt, elvárható módon a saját költségén gondoskodik. Bármilyen más címszóval (erkölcsi kár, nem anyagi jellegű igények címén követelt kártérítés, egyéb) felmerülő esetleges kárigényt NEM ÁLL MÓDUNKBAN elfogadni és teljesíteni.

További, együttműködő partnereink:

Egyéb, extra igények egyéni megbeszélés tárgyát képezik.

a