Oldtimer Budapest Programcentrum

Rendezvények, örömautózás, élmény transzferek oldtimer autóval

2024. 5. 24, péntek - Ma Eszter napja van.

ARANYCSAPAT-Puskás”öcsi” városnézés oldtimerrel
(pozíciószám: TP2 vagy CG5)

Micsoda év volt 1954! Budapest már újjáéledt a második világháború pusztításaiból, de még előtte volt az ’56-os forradalomnak, a város már világvárosi életet élt, és ebben az esztendőben győzte le  az „Aranycsapat” az addig verhetetlen angol fotball válogatottat a londoni 6:3 után másodjára itt, Budapesten, a Népstadionban 7:1-re. Városnézésünk során 1954-es oldtimer autóban ülve ismerkedünk meg a fotball-legenda Puskás Ferenc emlékeivel és Budapest szépségeivel.

Indulási helyszín: Szálloda recepciója elől, vagy megbeszélt helyről
Időpont: előzetes egyeztetés alapján
A program időtartama: cca. 3 óra
Személyzet: 1 fő sofőr
Utasok száma: 1-4 fő. Az autó nagy limousin, kényelmes 4 utas+1 sofőr számára is.
Autó: Citroën Traction avant 1954 lakkfekete-króm
Idegenvezetés: Extra szolgáltatásként rendelhető
Útvonal: Szálloda-Rákóczi-út-Puskás Ferenc stadion (szoborpark fényképezés, stadionnál fényképezés) -Dózsa György út-Hősök tere(Városligetben egy kör)-Andrássy út-Oktogon-Opera-Szent István Bazilika (itt Puskás Ferenc sírjának megtekintése)-Gresham Palota-Magyar Tudományos Akadémia-Lánchíd-Óbuda-Kispipa étterem (az Aranycsapat és Puskás „öcsi” törzshelye)-szálloda.

A program ára: 28.000.-Ft vagy 100.-EUR/autó (1-4. főig)

Rendelhető opciók:

  • Korhű egyenruhás sofőr: 5000.-Ft vagy 20.-EUR
  • Választott nyelvű sofőr-idegenvezető: 5000.-Ft vagy 20.-EUR
  • A program végén ebéd vagy vacsora a Kispipa étteremben: a la carte. Ez esetben az étteremtől az étkezés végén saját költségen, taxival kell a szállodába visszatérni.
  • Aranycsapat fotó, Buzánszky Jenő eredeti aláírással: 28.000.-Ft vagy 100.-EUR (nem garantált szolgáltatás)

Figyelem: A megadott ár ÁFA-t illetően nettó ár, így 28.000.-Ft+ÁFA kerül számlázásra. Az autó oldtimer autó, így előfordulhat meghibásodás. A program közbeni esetleges meghibásodásakor a sofőr törekszik a hiba elhárítására, amennyiben ez nem megoldható, a program teljes részvételi díja visszafizetésre kerül, és az ügyfelek kiindulási helyre történő visszajuttatásáról cégünk taxival, vagy egyéb módon a saját költségén gondoskodik.